Stichting Kiwanispop

blanke poppen
Stichting Kiwanispop > Bestellen

Bestelformulier

Kies hieronder hoeveel producten u wilt bestellen:

Doos Kiwanispoppen

Doos Kiwanispoppen
De 50 sets Kiwanispoppen worden geleverd in een witte doos. De set bevat een Kiwanispop, een aantal viltstiften en een brief voor het kind. De Kiwanispoppen worden uitsluitend aan Kiwanis Clubs geleverd.
Prijs: € 150,00 Aantal:

Sleutelhanger

Sleutelhanger
Sleutelhangers - Inkoopprijs is € 125,-/100 stuks plus €7,50 verzendkosten PostNL. De adviesverkoopprijs is € 2,50 per stuk, dus promotie en fundraising in één!
Prijs: € 125,00 Aantal:

Kaarsjes

Kaarsjes
Kaarsjes in diverse kleuren. Minimum afname 100 stuks, € 0,35 per stuk. Deze prijzen gelden voor Kiwanis Clubs, voor niet Kiwanis is de prijs € 0,50.
Prijs: € 35,00 Aantal:

Zeepjes

Zeepjes
Zeepjes in diverse kleuren, minimum afname 100 stuks, prijs per stuk € 0,55. Bij verzending dient rekening te worden gehouden met de verzendkosten. Andere aantallen in overleg. Deze prijs geldt voor Kiwanis Clubs; voor niet-Kiwanis is de prijs € 0,75 per stuk + verzendkosten.
Prijs: € 55,00 Aantal:

Pin

Pin
De pins met de Kiwanispop worden in diverse kleuren geleverd en zijn per stuk verpakt. De voorraad is beperkt. De hoogte van de pop is 16mm. Deze pins worden uitsluitend aan Kiwanis Clubs geleverd.
Prijs: € 3,00 Aantal:

Totaal: € 0,00

Bezorgkosten worden in rekening gebracht.

Vul hieronder uw gegevens in. Velden met een * zijn vereist

Aanvrager

Verzendadres

U ontvangt een factuur, na ontvangst van het factuurbedrag wordt de bestelling verzonden via PostNL